builderall
Τόσοι και τόσοι άνθρωποι χάνονται μέσα στην υπερπληροφόρηση και στην καθημερινότητα της ζωής (ευρέως γνωστή ως ρουτίνα). Δεν ξέρουν που να βρουν χρόνο, πού να τον διαθέσουν και πως να πάρουν την ζωή στα χέρια τους φτιάχνοντας ένα πλάνο να έρθουν πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά τους.
 
Η αναβλητικότητα αποτελεί μάστιγα που κρατά τους ανθρώπους καθηλωμένους, μακριά από τους στόχους, τις επιθυμίες, τα όνειρά τους.
 
Κι όμως, υπάρχει λύση! Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αυτό το μοτίβο!
 
Αυτές οι 6 ώρες είναι μια αρχή για να ξεκινήσεις να βλέπεις αλλαγές στην ζωή σου! 

ΑΝΥΠΟΜΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην πιο κάτω αίτηση για να ξεκλειδώσεις τις ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδεύσεις

Δείτε τους όρους χρήσης εδώ

Εκπαιδευτής

Achilleas Georgiou


Solveit Show
(Γίνε πρωταγωνιστής της ζωής σου) 
Trailer
Prison Coaching
My story
Στην εκπομπή ''Ανάδειξέ το''

Αχιλλέας Γεωργίου

Γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1984.
 
Αποφοίτησε το 2007 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) της Ελλάδος, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, και υπηρέτησε μέχρι το 2013 με τον βαθμό του Υπολοχαγού στην Κύπρο
 
Παρακολουθεί από το 2011 παγκόσμιες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης.
 
Το 2015 ανέπτυξε και άλλες  online υπηρεσίες οι οποίες εξυπηρέτησαν αρκετές επιχειρήσεις. Ένα τέτοιο project είναι και το chaniaeshop community που ενώνει καταναλωτές και επιχειρηματίες στην πόλη των Χανίων με στόχο να ενημερώνονται για τα νέα της αγοράς.
Από το 2016 εξελέγη ως Γραμματέας του Συλλόγου Κυπρίων Χανίων, όπου και εκπροσωπεί το σύλλογο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες.
 
Eίναι πλέον είναι  master  Coach (επίσημος συνεργάτης) και Director του IslandofMan Academy, όπου μέσα από όλο αυτό το ταξίδι, εμπνεύστηκε για τον δικό του σκοπό υποστηρίζοντας το moto:
 
Το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων, είναι που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητές τους
 
Σκοπός του είναι βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε όλοι μαζί να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, ο καθένας μέσα από τη δική του προσωπική αλλαγή προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!
 
Ως Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν coaches. Ανθρώπους που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας με τη σειρά τους άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τον σκοπό της ζωής τους.
 
Έχει επίσης δημιουργήσει την προσωπική του ιστοσελίδα www.successcoaching.gr όπου περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, ενημερώσεις, άρθρα, ebooks, σεμινάρια, videos κ.λπ., μαζί και το ebook που έχει γράψει με τίτλο  Οι κανόνες της Ελευθερίας και του Πλούτου (όπου το όνομα του ιδανικού του εαυτού είναι Δραπέτης των Καιρών – δηλαδή ο άνθρωπος-πρότυπο για εκείνον),το  οποίο διανέμεται δωρεάν στο διαδίκτυο.
 
Ο τίτλος που τον χαρακτηρίζει πιο πολύ είναι αυτός του Performer.
 
Ως δημιουργός του Solveit Show,κατάφερε συνδιάζοντας πολλές ικανότητες μαζί να δημιουργήσει αυτό το project που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους, να αναπτύξουν έναν αποτελεσματικό τρόπο σκέψης απέναντι σε κάθε πρόβλημα.
Συνδιάζει θέατρο, τραγούδι, Standup Comedy, μιμήσεις, Puplic Speaking, εκπαίδευση, παιχνίδι. Στις 16/07/2022 στο Ηράκλειο Κρήτης σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Ευ ζω με τον Καρκίνο πραγματοποιήθηκε το Solveit Show όπου η είσοδος ήταν ελεύθερη και μαζέυτηκαν αρκετά χρήματα για τις ανάγκες του οργανισμού σε ένα κατάμεστο χώρο.
 
 
Το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων είναι να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους
 

© 2022 Achilleas Georgiou

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
00357 99140329 (Κύπρος)
0030 6948257557 (Ελλάδα)

Email: runwayoftheages@gmail.com

website: www.successcoaching.gr